Hasmark strand camping

Hasmark Strand Camping


Ved en tilfeldighet havnet vi på Hasmark Strand Camping da vi lette etter campingplass på Fyn. 


Vi hadde tenkt oss til Odense, og peilet oss inn på DCU Odense City Camp, og ankom plassen midt på dagen. Vi hadde jo vært der før, og var kun sånn passe fornøyd med plassen, men den ligger i Odense og det var hit vi ville for å se om vi endelig skulle få sett jernbanemuseet. 
Det var en varm dag, og da vi ankom var det masse berusede ungdommer på plassen; noen på vei for å sjekke inn, mens andre bodde der allerede. Vi opppdaget så at det skulle være konsert av noe slag i Odense denne helgen, så vi snudde og reiste nordover på Fyn i håp om å finne en ok campingplass der. 

Når vi nå allikevel ikke skulle bo i Odense, var det det samme for oss hvor vi havnet, så vi fant fram NAF-appen på mobilen og søkte etter plasser med NAF-rabatt i nærheten. Og sånn kom vi oss til Hasmark Camping. 



Innsjekking gikk greit, resepsjonsområdet var stort og flott og vi fikk inntrykk av at vi sjekket inn i et feriesenter. Det viste det seg også å være. Vi sa vi bodde i telt og ble henvist til en plass i mørke utkanten, langt unna servicebygg og resepsjon. Vi gikk tilbake og ba om ny plass ... Mot et tillegg i pris kan man få bra, bedre og supre plasser på denne campingplassen. Man kan også reservere egne familierom som man benytter alene under hele oppholdet om man ønsker. Vi tok en "normal" plass uten eget vann, men i nærhet av servicebygg. Det viste seg også at dette var en glimrende plass fordi den lå rett ved campingplassens "dyrehage" så barna kunne springe fritt for å mate kaniner og kose geiter om de ville. 



Campingplassen har vikingetema på lekeplass, og det er stor borg man kan klatre i. Det er resturant man kan spise i og en velassortert butikk der man kan kjøpe de meste. Det er også stort badeland her, men det koster ekstra å benytte seg av. Man får utlevert et kort ved innsjekk som man kan benytte for å betale de ulike betalingstjenestene på plassen, så dette brukes også til å betale seg inn i badelandet.


Bildet tatt fra borgmuren. Teltet vårt skimtes der nede (brunt og grønt)


Vi gikk tur på hele plassen og så at vi nok vil bo på gull- eller diamantplasser om vi kommer tilbake. Disse plassene ligger nær de flotteste servicebyggene, er store og har vannkran. Det er også tett med små lekeplasser innimellom disse plassene. 


Campingplassen oppsummert:

+ Fine servicebygg
+ Bra butikk
+ Innendørs lekerom (og spillrom)
+ Fin lekeplass
+ Rett på fin strand
+ Flate plasser og god "pluggjord"
- ALT koster penger:
- Betale for badeland
- Betale for strøm ved matlaging i servicebygg (det har vi aldri vært borti før)
- Betale ekstra for å bruke familierom
- Betale for å dusje
- Dyrt å vaske klær

Linker:










Også kom vi oss  endelig til jernbanemuseet.


Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Billund camping

Legoland Holiday Village

Kjøpe telt? Noe å tenke på (del 1)