Blommehaven Camping Århus

Blommehaven Camping 



Camping nær store byer kan være en utfordring å finne, så det var med blandet optimisme vi lette etter plass ved Århus. Det var også rent tilfeldig at vi havnet på denne da den første campingplassen vi forsøkte (Århus Camping) hadde siesta og dermed stengt da vi ankom kokken 13:00 Så vi kjørte videre sør for Århus og fant Blommehaven Camping.



Blommehaven Camping er delt i to nivåer. Et på hver side av veien. Vårt ønske for teltplass denne gang var at det var plass til teltet vårt, nært servicebygg og lekeplass.

Vi fikk anvist en plass på nedisden av veien, mot sjøen. Denne var nok litt i minste laget for vårt telt, men var riktignok helt tett til servicebygg og lekeplass.

Litt trangt 






Da telt var satt opp gikk vi oss en tur og så på området. Vi gikk ikke til campingplassens øvre del, men var kun en liten tur innom campingplassems butikk og holdt oss så ned mot sjøen.


Fantastisk utsikt







Da det nå er 8 år siden vi var der, og plassen ser ut til å ha blitt modernisert siden den tid, kan vi ikke vurdere servicebygg og lekeplasser. Området var veldig fint. Ansatte serviceinnstilt og hjelpsomme. Butikken hadde greit utvalg.

Denne campingplassen ligger fint til ved Århus Bugt. Det er store skoger, fine slott, og rikt dyreliv i området. Avstand til Århus C er rett over 5 kilometer, så man kommer seg til sentrum med bil på 10 minutter.



Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Billund camping

Legoland Holiday Village