Tilbake til Billund pluss Lalandia

Tilbake til Billlund camping (2012) - oppdaget Lalandia


Værutsiktene var ikke bedre for resten av ferien, så vi dro tilbake til Billund Camping. Her vet vi at servicebygg er store og gode. Man kan lage og spise maten sin innendørs i stor sal som alltid er ren og pen, der det også vises barne-tv til de minste. Man kan også bestille pizza og ta med i teltet om man ønsker det.

Med sesonkort i Legoland kunne vi gå i Legoland når det var oppholdsvær, og da var det veldig lite folk der i og med at været var så ustadig som det var.

Våt campingplass



Vi hadde gått forbi Lalandia ved flere anledninger (hver gang vi gikk til og fra Legoland), men vi trodde det kun var feriehytter og badeland, så vi hadde ikke tatt turen innom. - Før denne gang da vi oppdaget et skilt som pekte mot Lalandia der det sto "Supermarked". Stor var overraskelsen vår da vi kom inn og så at dette var innendørs "syden", men blå himmel, trampoliner, butikk, bakeri, cafeteria, restaurant, minigolfbane, snack-bar, spillehall, innendørs slalom, skøytebane, pluss pluss pluss. 

Trampoliner i Lalandia



På regnværsdager kan man altså fint tilbringe noen timer i Lalandia. Campingplassen skuffet heller ikke med tanke på innendørs muligheter. Og drenering på plassene viser seg også å være god, når himlens sluser nå åpnet seg. Ene delen av teltet ble riktignok stående i en stot sølepytt, så da fikk vi også testet at teltet hadde helt tett bunn. Og aldri har vi elsket "buen" over inngangspartiet mer, da minstebarnet kunne ligge og sove i vognen ute uten å bli våt. 

Her er det et øyeblikk med sol, som vi visst tilbringer inne i teltet ... Greit å ha såpass stort telt at barnevognen får plass inni. 






Links

Lalandia Billund
Billund camping
Legoland


Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Reisverk (stang vs. luft)

Hvor skal vi lade mobilene? Strøm i teltet

Blommehaven Camping Århus