Sølystgård Camping Djursland


Sølystgård Camping Djursland


Vi hadde tenkt oss tilbake til Ebeltoft Strand Camping, men hadde ikke bestilt. Det viste seg å være en tabbe såpass sent i sesongen når Danskene selv også var på ferie. Så der var det helt fullt. Og fullt var det på alle andre campingplasser rundt Ebeltoft også, så vi fant fram kartet og så at det var en plass på tuppen av Mols som så veldig fin ut. Så da kjørte vi dit.

Når vi kom fram til plassen, begynte det å bli svart på himmelen. Vi fikk lov til å sette opp teltet hvor vi ville, og bestemte oss for å campe ved noen trær for å få skygge på teltet dersom sol. Vi fikk teltet ut av bilen og da vi hadde fått i to av stengene ble himmelen plutselig helt svart og det blinket og smalt om hverandre. Vi trakk inn i bilen og lot teltet ligge på bakken halvveis oppslått, for ingen av oss hadde lyst til å stå ute i tordenværet (som nå var rett over oss) med metallstenger i hendene.




Da uværet trakk seg bort, måtte vi sette opp teltet og koste vann ut av det. Det var utrolig mye vann som hadde kommet inn, så vi kostet en god stund. 

På denne campingplassen var det butikk med godt utvalg, så vi trengte ikke kjøre avgårde for å handle med mindre vi ønsket det. Plassen lå rett ved stranden, og om været hadde tilladt det hadde det nok blitt litt bading på oss. Campingplassen var stor og hadde flere fine servicebygg og lekeplasser. 


Campingplass litt på skrå denne gang. Bildet er tatt vannrett ... 



Vi ble her kun to netter, da været ikke var særlig godt, og vi bestemte oss for å dra tilbake til Billund. Fordi vi dette året hadde sesongkort i Legoland, fikk vi inngang til Djurs Sommerland til halv pris for alle, dermed ble den ee dagen på Mols tilbragt i Djurs Sommerland. Parken her var fin, med masse attraksjoner for små og store, men vi syns nok ikke den var verdt den prisen de opprinnelig tok for entre. (Dessverre har man ikke samme gode ordning med sesonkort fra Legoland noe mer, så det er ikke mulig med samme pakke i kombinasjon med Legoland nå.)


Oppsummering Campingplass

+ Fine Servicebygg (familierom, toaletter, stort kjøkken)
+ Butikk på plassen
+ Fine lekeplasser
+ Veldig fin strand med badeanlegg for campisterne
- Annet opplegg for strøm en vi var vant til så vi måtte kjøpe nok en overgang
- Langt unna "sivilisasjon" (dette kan jo også være et pluss)




Links

Djurs sommerland
Sølystgård Camping

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Legoland Holiday Village

Billund camping

Reisverk (stang vs. luft)