Odense


DCU Odense City Camp


Vi har alltid hatt lyst til å besøke Odense, fødeby til HC Andersen, og det ryktes også at den hadde et flott jernbanemuseum. Odense camping så lovende ut, så vi peilet oss inn og tok turen dit.

Denne campingplass bærer preg av å være en bycamping, så det manglet butikk og servicebygg var ikke så gode som vi var vant til, men plassene var overraskende store. For oss som nå har vennet oss til at det alltid er butikk på campingplassen, var dette litt nedtur da vi jo måtte i bilen igjen og ut å finne butikk da teltet var oppe. (Flaks for oss oppdaget vi en Bilka i nærheten, der de hadde overraskende god middagsmat til sultne campister.)

Det var mye støy på campingplassen, og vi trivdes ikke videre godt her.

Plasser å besøke når man er i Odense/på Fyn er for eksempel Valdemars Slot og Den fynske Landsby. Det ble kun disse to vi besøkte på denne turen, da vi ikke ønsket å bli boende på campingen her mer enn to netter. Man får NAF-rabatt på begge disse om man er NAF-medlem.
Fyn har ellers mange slott og fine områder å besøke, men for vår del ble det ikke noe av det denne gang. At vi ikke fikk med oss jernbanemuseet gjorde at vi la Fyn til på listen over fremtidige feriemål, men da på annen campingplass.


Valdemars Slot

Stallene



Slottet


Lysthus


Slott og staller





Den Fynske Landsby












Oppsummering Campingplassen:
+ Sentrumsnært
+ Store plasser
- Slitte Servicebygg
- Ikke mulighet for småinnkjøp

Plassen har stort svømmebasseng og stor hoppepute/lekeplass, men vi fikk ikke benyttet noe av dette.




Linker

DCU Ocdense City Camp
Den fynske landsby
Valdemars Slot

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Hvor skal vi lade mobilene? Strøm i teltet

Reisverk (stang vs. luft)

Kjøpe telt? Noe å tenke på (del 1)