Munch's badehotell

Munch's badehotell 

Siden denne ferien var med baby og usikkerhet rundt nattesøvn valgte vi å la teltet bli igjen hjemme. Etter å ha vært i campinghytte på Billund Camping i en liten uke, var det på tide å sette nesen hjemover og vi brukte booking.com for å finne en grei overnatting siste natt før båten gikk hjemover.  Booking.com ga oss en del alternativer og av disse virket Munch's badehotell å passe oss best.

Munch's badehotell var både rimelig og i grei avstand til Hirtshals, så det passet perfekt for oss.

Vi fikk bo i en hytte ved siden av hotellet. Denne besto av et stort rom med dobbelseng og sovesofa, og et lite bad. Ingen mulighet for å lage mat selv, men det hadde vi heller ikke behov for denne kvelden.

To "boenheter" her

Her bodde vi


Utsikt fra trammen



Hotellet lå nesten på stranden. Fra hotellets resturant (som het Restaurationen) kunne man gå rett ut i sanddynene.

Stranden hadde badevakt og tårn. Vannet var kaldt. men vi vasset en stund der den kvelden allikevel.




Jeg ser for meg at disse hytter og hotell er perfekt om man vil ha noen late dager på stranden. Selv pleier vi sky stranden og trives best ved skog og skygge, men som et kort besøk var dette absolutt fint.

Rommet var dog veldig slitt, og det var en litt ugrei eim av kloakk fra under hytten. En eim de nok hadde prøvd å skjule med en parfymelukt som minnet stygt om Vanderbilt. MYE Vanderbilt. Og det er vel mye mulig at dette er grunnen til den lave prisen. Det var godt renholdt.

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Reisverk (stang vs. luft)

Hvor skal vi lade mobilene? Strøm i teltet

Blommehaven Camping Århus