Billund Camping

Nytt telt og Billund Camping igjen (2014)






Denne sommeren hadde vi sen ferie. Veldig sen til oss å være. Vi har pleid å ha ferie i slutten av juni, men nå ble det slutten av juli før vi kom oss avgårde. Lite visste vi om varme og veps og kø på sensommeren. Vi lærte på den harde måten ... 

Vi solgte vårt Outwell Arkansaas 5, og kjøpte oss et Outwell Nevada XLP. Vi var lei av at Arkansaas var så tungt (stålstenger), og også at disse stengene "låste" seg fast i hverandre etter kun få dager, så de var nesten umulig å ta fra hverandre. Det nye teltet, Nevada, hadde glassfiberstenger og veide halvparten av det gamle. Dessverre oppdaget vi fort at vi ikke trives med skrått inngansparti, selv om det er åpning med "tak" på siden av teltet. Vi savnet å kunne sitte ute i "buen" som vi kunne i det gamle teltet, og vi begynte å lete aktivt etter butikker som kunne selge oss en front-extension som vi kunne sitte i skygge under - utenfor teltet. Heldigvis fant vi en butikk som kunne skaffe, men dessverre ikke i rett farge, så nå fikk vi et brunt telt med grønn extension. At den ene veggen i teltet var skrå ga også utfordring med tanke på møblering, for skap ol. ble stående "midt på gulvet" på grunn av skrå vegg.

Med den nye "buen" på


By night




Dette er den eneste sommeren vi ikke trivdes verken i Legoland eller på Billund Camping (som nå het Legoland Holiday Village). Det var rett og slett for varmt og for mye veps alle steder. Det var kjøligere i servicebyggene, men det var begrenset hvor lenge vi orket å være der også. Og ikke kunne vi spise is engang, for vepsen var der med det samme. 

Kaffebrygging 





Vi pakket sammen og satt nesen mot Sas-hotellet i Odense ... 

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Reisverk (stang vs. luft)

Hvor skal vi lade mobilene? Strøm i teltet

Blommehaven Camping Århus