Hove camping - hytte

Hove camping - hytte


Av og til er det greit å ta inn i hytte for en natt om man bare er på gjennomreise. Denne gang skulle vi en tur til Arendal på vei til Danmark, og da falt valget ganske naturlig på Hove Camping, for den plassen hadde vi hørt navnet på før (og det hadde vi ikke om noen andre plasser så nært Arendal). 

Vi hadde booket på forhånd, via plassens nettside. Booking var enkel og grei, og vi var da også ventet da vi ankom plassen litt sent om kvelden. 

Hytten vi hadde bestilt var ment kun som overnatting, så vi hadde bestilt den minste. Hytten, som var ganske slitt, besto av ett rom. Der var kjøkkenbenk og 3 (4) senger, et lite bord og noen stoler. Når alle sengene var utslått ble det for trangt til å sitte ved bordet, så den ene sengen måtte stå sammenslått så lenge vi var i hytten. Men det var en fin terrasse med bord man kunne sitte på ute, og så lenge været var fint så gjorde det ikke noe at hytten var trang. 




Det som gjorde noe derimot, var at servicebygg ikke akkurat var av kvalitet vi er vant til. Vi kunne gå et godt stykke for å komme til servicebygg, eller vi kunne gå litt kortere for å komme til toaletter. Fordi vi reiste med små barn var det toalettene som var nærmest som ble brukt, da man ikke alltid har tid til å gå langt. Disse var rene, og toaletter fungerte greit, men var langt unna standard vi var vant til. Og med manglende overbygg kunne man bli ganske våt om man sto i kø i regnet.

Toalett-container




Fordi vi jo hovedaklig reiser med telt gikk vi en tur på campingplassen for å se om det var områder der vi kunne satt opp teltet vårt, med tanke på at vi kanskje skulle komme tilbake med telt en gang. Plassen var uryddig og det var mange fastliggere som hadde mye utstyr liggende rundt og bak vognene sine. Det var tilsynelatende ikke oppmerkede plasser, så bobiler og campingvogner sto litt i der det passet dem. Bakken var full av røtter, på grunn av de store trærne, så det så vanskelig ut å sette plugger der. Det var en teltplass et stykke unna, der man hadde fint gress i en lysning i skogen, men der var det ikke strøm, så man kunne ikke fått strøm i teltet om man ønsket det. Nå hadde noen riktignok trukket en skjøteledning (3 sammenkoblede for å få det langt nok) fra cafe-bygningen opp til teltet sitt der oppe, men det var ikke på noen måte lagt opp til at man skulle kunne ha støm der. 

Plassens cafe var veldig fin, og man kunne øgså kjøpe seg en øl eller et glass vin der. Den lå rett ved en av de fine strendene på Hove.

Utsikt fra hytte mot campingplass




Vi la inn kommentar på Tripadvisor etter oppholdet, og fikk også svar fra dem. Det er etter svaret å dømme mulig at plassen har blitt bedre tilrettelagt for campister i telt som trenger strøm nå, men vi har ingen umiddelbare planer om å finne det ut.

Min kommentar på Tripadvisor:
Plassen ser ut til å være mest for fastliggere. Vi bodde i hytte for å sjekke ut forhold for senere teltferie, men kommer nok ikke tilbake. Dårlige forhold for teltcampister som trenger strøm. Ok hytter. Rene toaletter og fin cafe på plassen.

Svaret:
Vi har mange fastliggere, men også et økende antall drop-in plasser. Vi opplever stadig flere teltere og ønsker at de skal få god strømtilgang. Vi vil se på kapasiteten for det frem mot neste sesong. Tusen takk for tilbakemelding!



Campingplassen oppsummert

+ Grei bookingside
+ Fin Cafe
+ Fin strand
- Slitt (se asfalten på bildene for eksempel)
- Lite servicebygg
- Ikke tilrettelagt for teltcampister som trenger strøm
- Uryddig (utstyr bak og rundt vogner, og ingen oppmerkede plasser)




Hove Camping

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Billund camping

Legoland Holiday Village

Kjøpe telt? Noe å tenke på (del 1)