Sommerferie 2013 - Billund Camping

Legoland, Legoland og atter Legoland


Billund Camping (2013) 


Dette året kjøpte vi sesongkort i Legoland og la oss igjen til på Billund Camping (før var dette en egen FDM-campingplass uavhengig av Legoland, men nå er det Legoland Village som har tatt over). Som teltgjester blir vi plassert litt rundtomkring, og fra tidligere år har vi fått lov til å legge oss omtrent hvor som helst, men nå begynner denne campingplassen å bli veldig "profesjonalisert" og vi med telt henvises til det campingplassens ledelse mener er egnede steder. Selv syns jeg dette er en uheldig utviklig og syns det er leit at teltcampister blir passert lengst unna alle servicebygg ... Vi ble på denne campingplassen i 1,5 uke og besøkte Legoland nesten hver dag. Legoland har noe å tilby store og små og vi går ikke lei. 

Campingplassen har dessverre mistet mye av den sjarm den hadde da den var en liten familiedrevet campingplass, og man hilser visst ikke lengre på hverandre når man går for å gjøre sitt morgentoalett. Allikevel kommer vi til å komme tilbake hit, for fasilitetene er utmerket og vi trives veldig godt i området rundt Billund.


Bilen pakket og klar til avreise. Familie på fire trenger visst bedre plass ...

Fremme på campingplassen, og barna leide seg en "mooncar" for å kjøre seg en tur. Test av hoppeputen. Kveldsstemning i teltet.
Hjemover via Sverige. Dette må da være en av verdens fineste broer.På vei hjemover kjørte vi via Sverige og hadde tenkt å finne en campingplass der vi kunne tilbringe en natt eller to på, men der måtte vi gi opp, for mellom Malmø og Gøteborg var ALLE campingplasser fulle, og det var ikke mulig å komme uanmeldt. Lekse lært: Skal du campe i Sverige, må du bestille plass på forhånd.

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Nytt telt

Legoland Holiday Village

Blommehaven Camping Århus