Jyllands Park Zoo

Vi hadde fått anbefalt en liten dyrepark i nærheten av Herning, så vi bestemte oss for å reise dit da vi forlot Glyngøre. Parken var ikke merket inn på kartet vi hadde med oss, så vi satt nesen mot Herning og håpet noen der kunne fortelle oss hvor vi skulle kjøre for å finne parken. Det gikk fort å komme seg til Herning, og på jernbanestasjonen der fikk vi hjelp og kart av damen i kiosken. Etter å ha fått veibeskrivelse kjørte vi rett til Jyllands park Zoo.

Parken var ikke veldig stor om man sammenligner med Kristiansand Dyrepark, men dette var en ren dyrepark uten Sabeltann-dill eller annet som lopper ferieforeldre for penger. Det kostet ikke mye å komme inn i parken heller. Det var mange dyr å se og man kunne mate enkelte av dem, noe som var stor stas for de minste. Vi voksne reagerte litt på at dyrene så ut til å ha litt liten plass å bevege seg på. Enkelte av dyrene, som kameler, sjiraffer, lamaer og bøfler hadde store innhegninger og god plass til å bevege seg, men løver, tigre, aper hadde små bur og liten plass. Det er mulig de bare var i disse små burene på dagtid sånn at dyrene skulle være synlige for publikum. Det var en fin park, og lite folk der, så vi slapp å stå i kø forå se noe, og da vi skulle spise var det rikelig med plasser å finne i parkens cafeteria -som solgte overraskende rimelig og god mat.

Alt i alt var vi fornøyde med parken og kommer nok til å besøke den igjen.

Da klokken nærmet seg fem fant vi ut at det var på tide å begynne å lete etter en ny campingplass før det ble for sent, så vi satt oss i bilen og svingte til høyre ut fra parkeringsplassen og satset på at vi fant en campingplass i nærheten.

Comments

Kart over plasser vi har vært - klikk på merket så kommer lenke til blogpost opp

Popular posts from this blog

Nytt telt

Legoland Holiday Village

Blommehaven Camping Århus